- ett projekt av Hökerum Bygg

Leva_och_bo

Välkommen till Magasinet med rum för möten

I Vallastaden har vi satt ribban högt. I flera år har vi slipat på detaljerna för hur vi ska ta oss an Brf Magasinet. Därför är både vi på Hökerum Bygg och våra arkitekter Johannes Norlander Arkitektur och Magnus Ståhl stolta, glada och förväntansfulla inför mötet med de som ska bo i dessa fantastiska hus.

Att Vallastaden inte bara är ett nytt bostadsområde utan också en bomässan har sporrat oss att ta i lite extra. Konceptet för hela Vallastaden har utmanat oss byggare att tänka ett varv extra kring boendemiljö och social hållbarhet. Vi på Hökerum Bygg bestämde oss tidigt för att vi i vårt projekt skulle bygga stolta betonghus där materialen får synas och leva och åldras med värdighet.

För att göra något riktigt bra måste man vara modig och trogen mot sina ideal. Så, håll till godo. Här är vår idé om framtidens boende. Två vackra byggnader med en gemensam innergård. Rå betong, vackert trä, möjlighet till möten, odling och morgonbad på den egna innergården. Här hoppas vi verkligen att ni ska trivas!


Följ bygget - steg för steg

Vad har vi gjort, vad gör vi nu och vad händer sen? Ett byggprojekt innehåller flera olika delar och steg och för en oinsatt kan det ibland verka komplicerat. Tills nu. Här har vi samlat de viktigaste delarna på en tidslinje för att ge dig en överblick.


Projektering

Säljstart

Byggstart

Inredningsval

InflyttLäget - bästa möjliga


Snabba fakta

Ort: Linköping
Adress: Lärdomsgatan 12 & 14
Antal hus: 2
Antal lägenheter: 32
Antal rum: 1-5
Storlek lägenheter: 28-98 kvm
Insats: 1 190 000-3 300 000 kr
Månadsavgift: 2 090-6 290 kr
Balkonger: 7-13+13
Status: Inflytt
Inflytt: Mars 2017